Work
Travoo

Evenementenlocatie
Geraardsbergen

Ben je op zoek naar een exclusieve evenementenlocatie in Geraardsbergen? Travoo verwelkomt je in een unieke, veelzijdige zaal met een aangrenzende trendy bar, een ruim terras en een weelderige groene tuin. Of je nu een seminarie, opleiding, feest, vergadering of teambuilding plant, bij Travoo is alles mogelijk. 

Meer info over de mogelijkheden van evenementen vind je onder de fotogallerij.

 

eventruimte met tuin en terras Geraardsbergen communiefeest-geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen voordracht zaal eventruimte geraardsbergen opleidingszaal geraardsbergen Bar travoo eventruimte Vergaderzaal Geraardsbergen eventruimte met tuin en terras Geraardsbergen communiefeest-geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen voordracht zaal eventruimte geraardsbergen

 

 

 

Travoo, geschikt voor elk evenement!

Travoo, gelegen in Geraardsbergen en nabij Brakel, Zottegem en Ninove, wordt de organisatie van diverse evenementen voor maximaal 120 personen een naadloze ervaring. De centrale ligging maakt het gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit verschillende omliggende steden en gemeenten. Hier zijn enkele voorbeelden van zakelijke evenementen die je kan organiseren in Travoo:

 

 

Seminaries: Bij Travoo bieden we uitstekende faciliteiten en een serene omgeving voor de organisatie van seminars. Onze moderne polyvalente zaal is uitgerust met audiovisuele apparatuur en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van sprekers en deelnemers. Bovendien zorgt de groene, rustige omgeving voor een inspirerende sfeer die bevorderlijk is voor leren en kennisdeling.

 

Vergaderingen: Voor formele vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten is Travoo de perfecte keuze. Onze vergaderruimtes zijn ontworpen om een stille en professionele omgeving te bieden waarin deelnemers zich volledig kunnen concentreren op de besprekingen. Bovendien is er voldoende privéparkeergelegenheid beschikbaar en ligt het station op 300 meter waardoor de toegankelijkheid voor alle deelnemers wordt verbeterd.

 

Personeelsfeesten: Voor bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten en vieringen biedt Travoo een veelzijdige setting. Onze locatie combineert een ruime dansvloer, een goed uitgeruste bar en een groene buitenomgeving voor ontspanning en samenzijn. Het is de ideale plek om te vieren en banden te versterken. Een borrel, lekker diner, dips & bites, originele activiteiten,… alles is mogelijk.

 

Voordrachten: Voordrachten vereisen niet alleen inhoudelijke excellentie, maar ook een passende omgeving om gasten te ontvangen en te verwelkomen. Travoo beschikt over een elegante eventzaal die perfect geschikt is voor het ontvangen van gasten voorafgaand voordrachten. Deze ruimte draagt bij aan de totale ervaring en maakt indruk op deelnemers. Na de voordracht kan nog een hapje en drankje aangeboden worden in de aansluitende bar.

 

Beurzen: Het organiseren van beurzen en tentoonstellingen vereist een ruimte die flexibel en aanpasbaar is aan de behoeften van exposanten. Onze evenementzaal biedt rechthoekige tafels en voldoende ruimte voor stands en exposanten, waardoor het een uitstekende keuze is voor dergelijke zakelijke evenementen.

 

Of het nu gaat om een conferentie, seminarie, productlancering of een bedrijfsfeest, onze polyvalente zaal biedt voldoende ruimte voor tal van zakelijke evenementen. Het grote LED-scherm en moderne faciliteiten maken het ideaal voor zakelijke presentaties!

 

 

 

Particuliere evenementen

 

Verjaardagsfeesten: Vier je een mijlpaalverjaardag? Onze eventruimte biedt staand plaats tot 120 personen voor een groot feest met vrienden en familie. Je kunt de zaal decoreren en aanpassen aan het thema van je keuze. Liever een intiemer feest? Ook dat is uiteraard perfect mogelijk.

 

Bruiloft: Een intieme bruiloft met familie en vrienden of een grootschalig huwelijksfeest; Travoo biedt de perfecte setting voor jouw speciale dag. De ruime capaciteit tot 85 personen zittend geeft je de vrijheid om al je dierbaren uit te nodigen en tegelijkertijd te genieten van een romantische sfeer, dansvloer en receptieruimte.

 

Familiefeest: Voor familiebijeenkomsten zoals een jubeleum, doopfeest, communie of babyborrel is Travoo de ideale locatie. Hier kunnen families samenkomen om herinneringen te delen en speciale momenten te vieren.

 

Feestelijke diners: Organiseer een elegant diner of een buffet voor een grote groep gasten om speciale gelegenheden zoals jubilea, afstudeerfeesten of andere gelegenheden te vieren.

 

 

Wil je graag meer informatie & prijzen?

Vraag hier jouw brochure aan!

Of contacteer ons via de contactpagina