Work
Travoo

Welkom in ons
business center

Op zoek naar een bijzondere locatie voor werk, vergaderingen of het organiseren van bedrijfsevenementen? Travoo is een modern business center in het hartje van Geraardsbergen met uitgebreide voorzieningen, een ruime privé parkeergelegenheid en zicht op een groene binnentuin.

foto van kantoor om te als bedrijf te werken

Travoo beschikt over 5 instapklare kantoren voor 2 tot 20 personen. Onze business hub voorziet je van alle comfort zodat jij maximaal kan inzetten op het uitbouwen van jouw bedrijf. Lees hier meer over de kantoren.

foto van kantoor om in coworking te werken

Op zoek naar een comfortabele vergaderruimte in Geraardsbergen, waar je in alle professionaliteit kan vergaderen met 2 tot 10 personen? Ontdek onze meeting room met aanpalende coffee corner.

vergaderzaal

Onze multifunctionele vergaderzaal is uitermate geschikt voor 10 tot 100 personen en kan in diverse opstellingen gehuurd worden. Extra’s zoals catering of kleine versnaperingen zijn mogelijk.

Bar eventruimte

Een opleiding, seminarie, receptie of ander business event in het vooruitzicht? Onze eventzaal met bar & tuin wordt op maat van jouw project tot in de puntjes verzorgd.

teambuilding geraardsbergen

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Geraardsbergen? Ontdek ons gamma indoor & outdoor teambuilding activiteiten.

Wil je graag meer informatie & prijzen?

Vraag hier jouw brochure aan!

Of contacteer ons via de contactpagina