Work
Travoo

Teambuilding
Geraardsbergen

Een onvergetelijke dag met collega’s beleven? Zoek niet verder! Travoo & Jeppa sport organiseren voor jou de perfecte teambuilding voor teams van 10 tot 120 personen. Geniet van diverse binnen- en buitenactiviteiten en maak de ervaring compleet met een drankje, kleine of grote hap en wie weet wel een feestje om de dag sfeervol af te sluiten… jij kiest!

 

Spelletjes met collega's Escape room game voor bedrijven Geraardsbergen teambuilding spelletjes voor een bedrijfsfeest teambuilding schieten met pijlen teambuilding Geraardsbergen met spelletjes teambuilding Geraardsbergen Spelletjes met collega's Escape room game voor bedrijven Geraardsbergen teambuilding spelletjes voor een bedrijfsfeest teambuilding schieten met pijlen

 

 

 

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit als teambuilding in Geraardsbergen? Samen met onze partner jeppasport kan je volgende spelletjes en activiteiten boeken bij Travoo:

 

Around the world € 39 p.p. Onze meest boeiende teambuilding-ervaring! Dit avontuur neemt jullie mee langs ludieke uitdagingen uit diverse culturen, van de levendige straten van Rio de Janeiro tot de spirituele tempels van Kyoto. Jullie team wordt ondergedompeld in een mix van traditionele en hedendaagse spellen die samenwerking, creativiteit en plezier vooropstellen. Beleef een reis rond de wereld vol energie en teamgeest, zonder de jetlag!

 

De sociaalste medewerker € 39 p.p. Neem deel aan unieke opdrachten in steeds wisselende teamformaties. Deze constante verandering zorgt ervoor dat je met iedereen samenwerkt, elkaar buiten de werkomgeving leert kennen. Na elke opdracht worden punten op individuele basis toegekend. Wie zal winnen en de titel ‘de sociaalste medewerker’ voor ten minste een jaar dragen?

 

Defuse the bombs € 40 p.p. Transformeer in een elite expertteam met onze meest dynamische teambuilding-activiteit: “Defuse the Bomb”! Jullie worden uitgedaagd om samen, tegen de klok, een virtuele bom onschadelijk te maken.

 

Expeditie Robinson € 39 p.p. Ga de uitdaging aan met de diverse teams van het kamp in de zoektocht naar de Robinson binnen jouw onderneming. Doe mee met de vuurproef, de eetproef, de balkproef en andere bekende opdrachten uit het populaire televisieprogramma: Expeditie Robinson! Test jezelf, je teamgenoten en je overlevingsvaardigheden tijdens dit opwindende en vermakelijke avontuur.

 

Expeditie Robinson € 39 p.p. Ga de uitdaging aan met de diverse teams van het kamp in de zoektocht naar de Robinson binnen jouw onderneming. Doe mee met de vuurproef, de eetproef, de balkproef en andere bekende opdrachten uit het populaire televisieprogramma: Expeditie Robinson! Test jezelf, je teamgenoten en je overlevingsvaardigheden tijdens dit opwindende en vermakelijke avontuur.

 

Shooting teambuilding € 47 p.p. Geniet van verschillende schietstanden zoals karabijn, katapult, boogschieten, ninja ster werpen, en eventueel darts of een opblaasbaar doel, met scores per activiteit. Optioneel is er ook een mobiele staande wip voor de durfals. Nodig je collega’s uit voor een uitdaging of proef rustig van de verschillende mogelijkheden.

 

Darts building € 36 p.p. Darts, bekend van BV darts, Premier League, Dansing Dimi, en Kim Huybrechts, is onmisbaar in de media. Beleef deze sport als een leuke teamactiviteit met je collega’s.

 

Office games € 35 p.p.: Laat de energie los met de office games! Breek uit de routine van meetings en deadlines en duik in een universum vol spannende, originele uitdagingen die je kantoor veranderen in een avontuurlijke arena. Verwacht creatieve puzzels, leuke kantoorsporten en grappige teamactiviteiten die niet alleen voor plezier zorgen, maar ook de teamgeest versterken.

 

Orbeez Guns € 47 p.p.: Orbeez of Gelly guns: de nieuwste trend in actiespellen! Net zo spannend als paintball, maar dan zonder verf en helemaal pijnloos. Deze guns schieten biologisch afbreekbare gelballetjes af op batterijen, zonder enige sporen achter te laten.

 

Bamboe bouwen € 25 p.p.: Teamontwikkeling door samen te bouwen is zeer effectief. Bamboe symboliseert perfect de flexibiliteit en veerkracht van een team. Na een snelle brainstormsessie over het bouwproject, helpen we jullie op weg.

 

Shoot out € 41 p.p.: Shoot out combineert het beste van paintball en trefbal. Met pijl en boog en onder deskundige, veilige begeleiding bieden we competitieve spelen aan, zowel buiten als binnen kunnen gespeeld worden. De ideale sfeermaker tijdens een teambuilding!

 

 

Outdoor & Indoor teambuildings in hartje Geraardsbergen

We ontvangen heel wat bedrijven uit Zottegem, Ninove, Aalst, Lessen, Brakel & Geraardsbergen voor de organisatie van indoor en outdoor teambuildings. Ook verder gelegen bedrijven komen graag naar de Vlaamse Ardennen voor een originele teambuilding die ze combineren met een wandeltocht via de mythische muur van Geraardsbergen richting de bekende Oudenberg. Onze locatie is ideaal voor teambuildings van 10 tot 120 personen.

 

 

Catering & Feesten

Je teambuilding uitbreiden met een hapje en een drankje? Lekker lunchen in de middag of een royaal buffet in combinatie met een avondfeest? Onze eventmanager Tania werkt voor jou met veel plezier een voorstel op maat uit! Contacteer ons gerust via onderstaand formulier.

 

 

 

Wil je graag meer informatie & prijzen?

Vraag hier jouw brochure aan!

Of contacteer ons via de contactpagina