Work
Travoo

Vergaderzaal
Geraardsbergen

Op zoek naar een professionele setting voor je zakelijke bijeenkomst? De grote vergaderzaal van Travoo kan gebruikt worden in een scala aan opstellingen en is comfortabel voor 10 tot 100 personen. Met directe toegang tot de privé parking, ruim terras en zicht op de tuin maak je van elke samenkomst een geslaagd succes!

 

Grote vergaderzaal (8 tot 100 personen)

voordracht zaal eventruimte geraardsbergen Ronde tafels in vergaderzaal Travoo Geraardsbergen Vergaderzaal Geraardsbergen Opleidingszaal Geraardsbergen Bar travoo eventruimte Vergaderzaal met bar en tuin eventruimte met tuin en terras Geraardsbergen Catering bij vergadering voordracht zaal eventruimte geraardsbergen Ronde tafels in vergaderzaal Travoo Geraardsbergen Vergaderzaal Geraardsbergen Opleidingszaal Geraardsbergen

 

Onze grote vergaderzaal vind je terug op het gelijkvloers met directe toegang tot de binnenplaats, tuin en parking. De zaal is voorzien van alle comfort en privacy.

 

Voorzieningen: Groot LED-scherm, microfoon, vestiaire, sanitair, aansluitende bar.

 

Mogelijke opstellingen: Onze grote vergaderzaal wordt steeds op maat van uw wensen ingericht. Travoo beschikt over design rechthoekige tafels en ronde tafels met nappen. Zo kunnen we voor elk type bijeenkomst een gepaste opstelling voorzien. Zo kan je kiezen uit een U-vorm, carréopstelling, schoolopstelling, theateropstelling, cabaretopstelling, of een andere opstelling naar wens.

 

Type evenementen: De grote vergaderzaal leent zich prima voor grote vergaderingen, besprekingen, presentaties, opleidingen, brainstorms, seminiaries en zoveel meer. De zaal kan 7 dagen op 7 gehuurd worden zowel overdag als ’s avonds.

 

Aanvullende diensten: De dag starten met een ontbijt, een businesslunch tijdens de middag, een hartig 4-uurtje of de dag afsluiten aan de bar met een streekbiertje, bubbels of iets fris? Alles is mogelijk!

 

 

 

Tarieven (excl. btw)

halve dag
€ 300 1/2de dag
€ 500

 

Extra diensten op aanvraag. Korting mogelijk voor terugkerende klanten of evenementen van meerdere dagen.

 

 

 

Kleine vergaderruimte (2 tot 8 personen)

Nood aan een kleine vergaderzaal of break-out room? Op het eerste verdiep in ons businesscenter kan je ook gebruikmaken van de kleine vergaderzaal. Meer info vind je hier..

 

 

 

 

Parking & toegankelijkheid

Travoo bevindt zich in het bruisende centrum van Geraardsbergen, op slechts 100 meter afstand van het treinstation en het openbaar vervoer. Op onze locatie is er ruimte voor 12 auto’s en in de nabije omgeving zijn er diverse parkeeropties, zowel gratis als tegen betaling. Ons gebouw is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en uitgerust met alle benodigde voorzieningen.

 

 

 

Vergaderzaal boeken

Wil je een vergaderzaal boeken of wens je meer informatie? Maak gebruik van dit formulier of contacteer ons op:

054 89 51 01