Work
Travoo

Vergaderruimte
Geraardsbergen

Op zoek naar een professionele setting voor je zakelijke bijeenkomsten? Bij Travoo kom je terecht in een uniek bussinesscenter waar je in alle comfort kan vergaderen met 2 tot 100 personen. Ontdek onze vergaderruimtes met hun vele mogelijkheden:

 

Kleine vergaderruimte (2 tot 8 personen)

vergaderruimte Geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen vergaderruimte Geraardsbergen

 

Onze kleine vergaderruimte vind je terug op de eerste verdieping, grenzend aan de coffee corner. De ruimte is voorzien van een grote vergadertafel waar je met 8 personen kan vergaderen. In de ruimte is Wifi, een flipboard en LED scherm (met webcam, hdmi aansluiting) voorzien. Water & Koffie zijn standaard inbegrepen bij het huren van de kleine vergaderruimte.

 

Travoo bevindt zich in het bruisende centrum van Geraardsbergen, op slechts 100 meter afstand van het treinstation en het openbaar vervoer. Op onze locatie is er ruimte voor 12 auto’s en in de nabije omgeving zijn er diverse parkeeropties, zowel gratis als tegen betaling.

 

 

Tarieven (excl. btw)

2 uur
€ 60 1/2de dag
€ 80 1 dag
€ 160

 

Tot 25% korting voor terugkerende klanten. Toeslag mogelijk bij huren avond of weekend.

 

 

 

Grote vergaderruimte (8 tot 100 personen)

Op zoek naar een grotere vergaderruimte in Geraardsbergen? Onze polyvalente ruimte Bekijk de opties en mogelijkheden van de grote vergaderruimte hier.

 

 

 

 

Vergaderzaal boeken

Wil je een vergaderruimte boeken of wens je meer informatie? Maak gebruik van dit formulier of contacteer ons op:

Tel: 054 89 51 01